Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, June 22, 2009

Selamat Hari Bapa

Semalam sambut hari bapa...sedih abah takda...iskiskisk...jadi, kek bahagian abah, mama ngan isha lah makan....hahaha....apa-apa pn seronok jugak dapat sambut ngan family...wat simple-simple je utk ayah....yang penting HAPPY!



Tengoklah si raziq tu...blum apa-apa dah rasmi kek yang melekat kat pisau ...rafiq tu cam geram nak cekau kek tu je...hahaha
Isha jugak yang terkial-kial duk fikir apa bendalah orang sekeliling tengah buat tu...nak pegang pisau pn cam conpius!

Saturday, June 20, 2009

Si Kembar Rafiq & Raziq

Ni lah adik bongsu aku Muhammad Rafiq & Muhammad Raziq...seronok ada diaorang ni...walaupun rumah memang tunggang langgang sikit...yelah...bila sorang buat sepah...sorang lagi pn ikut...tgklah saper jadi leader...sorang lagi automatik akan jadi follower...bila bangun tidur...sorang nangis...sorang lagi pn tak semena-mena ikut nangis..tak tau sebab musababnya..hahahah...tapi aku suka usik...seronok layan kerenah diaorang ni...





Sejak Alisha dah ada ni...emmm...jadi sasaranlah anak aku tu...bkn sasaran apa...ajak main sama ngan diaorang...kadang isha menjerit time kena kerumun ngan 2 orang yang berwajah sama tapi tak serupa ni...ada ke gambar diaorang masa kecik pn diaorang cakap isha....eeeiii...nilah dikatakan lupa daratan...hahahaha


Thursday, June 18, 2009

Kalu dh tgk tv, layan.........

Sampai tak sedar mama snap gambar dia dari belakang....syok punya pasal......


Isha jumpa nyang ki...


Isha dan nak masuk 7 bulan...last aku balik jumpa tok'ki & arwah tok masa pregnant 7 bulan... masa 8 bulan isha dalam perut...arwah tok meninggal...so, balik baru ni sukanya to'ki dapat jumpa cicit pertama...sempat jugak pergi melawat kubur arwah tok...suka sangat dapat bawak isha balik jumpa nyang ki....yelah...nyang ki pn dah uzur kalu nak dtg kemaman...jadi bila tgk raut wajah nyang ki...asyik tersenyum main ngan cicit...sukanyeeeeeee

Sunday, June 7, 2009

Balik JB....JB balik...

Huh....

cuti dah habis! tapi nak kena balik JB jugak...Bwk Isha jumpa atuk & nenek. agenda lain...nak settle hal rumah, keje, tengok sedara sakit...lain-lain...saja gatal nak jalan-jalan. balik kali ni first time lalu ikut jalan Segamat..biasa lalu ikut mersing..best jugak sebab boleh tgk-tgk benda baru. Sib baik isha ok je...penat dia main dalam keta...tido.


Ni ha dia bila dah kepenatan...mata pun merenyih je time ambik gamba...tak larat nak posing le tu..



Dah alang-alang balik...pegi ler tengok umah yang sedang giat dibina oleh abang-abang indon.. cepat-cepat siap ye bang...'kata aku dalam hati ler' hehehe..






Walau kepenatan...ronda-ronda tetap termasuk dalam agenda kitaorang...sib baik abah tk kisah kan...

Ni je aku sempat capai...nak capai banyak-banyak...bermakna banyak ler ongkos yg kuar dari purse...'seram'