Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, April 14, 2010

Petambahan ahli keluarga baru

Alhamdulillah..... rezeki yang diberi anugerah yang tidak ternilai...

Saturday, April 3, 2010

Saya budak baru belajar...











Mula-mula aku nak upah photographer untuk buat shoot Nur Alisha nih. Survey punya survey, sekali staff GMK offer kat aku suruh guna je kamera yang dh sedia ada kt diaorang. Then, edit jelah (kata diaorang). Rancang punya rancang... bila nak shoot je, bebudak ni busy... ada yg nak balik lah... ada yg nak gi kl lah... dn mcam macam lagilah. Hampeh tul!

At last, aku decide utk try snap sendiri gambar anak kesayangan aku ni. 'try & error' ler katakan...huhuhu. Aku suka gambar candid dari bergaya ala-ala cun kat depan kamera... sampaikan isha pn dh mcm tak layan je nengokkan mama dia duk pegang kamera jekkkkk.

Saya budak baru belajar...kalau salah tolong tunjukkan...kalu cantik...tolong pujikan.... kuangkuangkuang