Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, February 7, 2010

Mandi pantai..

Isha memang suka sangat main air. Kalu ajak dia mandi...bukan main suka lagi, siap jerit yea!yea! sambil angkat tangan. So, abah pun jadi bersemangat nak ajak anak dia ni mandi pantai walaupun anak tu baru setahun lebih. Isha pulak biasalah tak pernah nampak air yang sebanyak tu. So, takutlah dia nak mandi. Tapi mula-mula je............ Isha yang ketakutan...

Abah tengah pujuk Isha...tepuk-tepuk air..

Jalan sambil tengok pasir...pelik agaknya kaki terbenam bila pijak pasir tu

Dan akhirnya, isha dah boleh senyum. Abah pulak sampai nampak gigi. Sukalah tu dapat pujuk isha


Mama pn nak interframe jugak walaupun tak dapat mandi... Mama bahagian ambik gambar dan order makan je. Hehehe...

Mee Kari


PERCUBAAN PERTAMA!

Hubby amik cuti lama kali ni. 4 hari.. So, decide nak masakkan dia mee kari. Aku baru tau dia suka makan mee kari. Dulu pernahlah buat masa bujang. Sekarang, kena tengok resepi semula... Alhamdulillah menjadik. hehehe! Cuma aku ada adjust skit campur udang. Lupa nak beli ayam. Oklah tu...kuang kuang kuang!

Wednesday, February 3, 2010

Anak mama dah boleh jalan...

Baru lagi post tentang perkembangan Alisha, tup tap dah pn berjalan secara rasminya pada 29 Januari 2010. Memanglah mcm tk berapa laju lagi. Tapi, nampak dia punya effort dan kerajinan even kadang terkangkang dan jalan macam ketam. hehehe...sukanya!