Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, September 26, 2012

Agaknya tempoh bertenang dah tamat ke?

Huhuhuhu...
Apa yang aku tengah fikir pun aku tak pasti...
Lately asyik terfikir nak kerja semula. Pastu mulalah teringat tempat kerja lama.
Alangkah indahnya kalau dapat kembali mcm dulu. Pulak!!!!
Agaknya tempoh bertenang untuk ex working woman dah tamat ke?
Ngam-ngam setahun aku pegang title housewive, then rasa mcm ni dah.
Banyak puncanya dan aku mmg cukup sedar tapi dalam masa yang sama aku pn berat hati kalau nak kerja balik coz pening duk pikir sape nak jaga anak-anak nanti?
Then berbaloi ke? nak bayar pengasuh lagi, expense utk minyak & makan minum bila kerja...last last aku tak dapat apa-apa pun. Cuma kepuasan sebagai wanita berkerjaya je.
2-3 bulan kebelakangan ni tempat kerja hubby tersangat-sangat down & byk problem.
Saperlah tak risau... dia kerja sorang. Even aku buat bisnes pun, tapi ada up & down. bukan bergaji tetap. So now bisnes aku agak terganggu sikit....
Dalam masa yang sama aku kadang rindu nk bercerita ngan kawan-kawan mcm dulu.
Now, i felt a bit lonely without my good friends.
huhuhu.... sedey tau!
Macam mana nk cerita yer... takpalah... ni pun aku rasa mcm nak nangis je... baik pull stop sampai sini je....
tatatititutu