Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, May 16, 2016

Lamanya bersawang





Assalamualaikum,
 Tetiba je teringat blog yang dah lama aku tinggalkan. Last entry 2013. Maknanya dh 3 tahun blog ni menyepi. And guess what!! Baby dalam perut ni dah 32 weeks.. Huhu.. Cepatnya masa berlalu. Alisha & Asyraaf dah nak dapat Adik pun. Tapi kandungan ni seperti mana yg sebelum ni jugak. Bermasalah. Huhuhu... Aku redha dengan ketentuan dari Allah yang ESA. Setiap ketentuan Dan perancangannya adalah yang terbaik untuk aku. Kakak Isha dah pun darjah 2. Abg Asyraaf dah masuk Tadika 6 tahun. Alhamdulillah... Keduanya anak cerdik yg mendengar Kata, terang hatinya.. Terima kasih ya Allah.. Dalam dugaan yg banyak Kau berikan padaku, terselit kebahagiaan yang dihantar melalui permata ini. Kadang aku lemah, putus asa. Tapi bila tengok anak-anak, merekalah penguat semangat. Membuat aku terus berjalan mengharungi dengan tabah.